Barion Pixel

TEÁZZatok! 🍵

Ahogy a nappalok rövidebbek, egyre többször vágyunk egy forró meleg italra. Az évnek ebben a színpompás időszakában az őszi tea kortyolása javíthatja testi és érzelmi jólétünket. Mivel az egészségtudatos választások egyre népszerűbbek, érdemes felfedezni olyan új italokat, amelyek nemcsak frissítenek, hanem számos egészségügyi előnyt is kínálnak.
Az egyik ilyen szuper ital a mate tea.
A mate tea egy hagyományos dél-amerikai ital, melyet a yerba mate növény leveleiből készítenek. A yerba mate szárított leveleit forró vízbe áztatják, és hagyományosan fém szívószállal (bombilla) szolgálják fel egy tipikusan tökfűből (más néven mate) készült edényben.
A yerba mate szinte azért is tekinthető szuper italnak, mert jó hatással van az egészségre. Gazdag vitamin- és ásványi anyag forrás, ezáltal erősíti az immunrendszert a fertőzések és betegségek leküzdésében, de azért ajánlatos mértékkel fogyasztani.

A Mate tea 5 előnye

🧉 Növeli az energiát és a mentális éberséget: kitűnő alternatívája a kávénak, javítja a fókuszt és az éberséget.
🧉 Gazdag antioxidánsokban: tele van polifenolokkal és flavonoidokkal.
🧉 Segítség a súlykontrollban: támogatja a fogyást, mivel fokozza az anyagcserét, segít a hatékonyabb kalóriaégetésében.
🧉 Támogatja a szív- és érrendszert: csökkenti a rossz koleszterin szintet (LDL-koleszterin), miközben növeli a jó koleszterinszintet (HDL-koleszterin).
🧉 Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag: A-, B1-, B2-, B3-, B5-, C- és E-vitamin, kalcium, vas, magnézium, mangán, foszfor, kálium és cink.

Nézzétek meg mate tea válogatásunkat!

TEÁZZatok sokat a hidegben!

Hozzászólás

Shopping Cart
Scroll to Top